• Dagexcursies voor
    50-plussers

    Info en opgave:
    Telefoon: 0111 - 412319
    E-mail: info@vanoeveren.nl

VERWENREIS 2018

Vertrek reis 1:         DINSDAG 04 DECEMBER 2018 (VOLGEBOEKT)

EN

Vertrek reis 2:         DINSDAG 11 DECEMBER 2018

 

We hebben ook dit jaar weer een gezellige en zeer verzorgde reis in december! Een reis waar we u als klant zoveel mogelijk proberen te verwennen met allerlei extraatjes, goed verzorgde maaltijden, excursies, maar vooral veel gezelligheid. Ook dit jaar maken we er iets bijzonders van. We gaan naar het mooie Zuid-Limburg, waar het glooiende landschap altijd uitnodigt voor mooie ritten. Natuurlijk ook de bourgondische inslag, een leuk avondprogramma met muziek, hapjes, entertainment en gezelligheid. Laat u zich ook weer lekker verwennen?

 

1e dag: Dinsdag

Nadat wij u thuis opgehaald hebben en met elkaar in onze touringcar zitten is het alweer bijna tijd voor de eerste verwennerij, want we worden ontvangen bij Chocolatier Balerdon in Sint-Niklaas. Hier krijgen we een demonstratie, doorspekt met gezelligheid en een lach. Op tafel staat koffie/thee, is er taart en valt er veel chocolade te proeven. Hierna rijden we naar Genk, waar u een vrije lunchpauze heeft. Vervolgens rijden we een mooie route door de Kempen. Aan het eind van de middag arriveren we bij ons hotel en heeft u even de tijd om op te frissen. Want de dag is nog niet ten einde. We stappen aan boord op één van de schepen van rederij Stiphout. Na het serveren van de welkomstcocktail worden de trossen losgegooid en kunt u Maastricht eens van een andere kant bekijken. Drankjes worden tijdens de cruise naar wens geschonken (binnenlands gedistilleerd is inbegrepen) en in de kombuis wordt alles in gereedheid gebracht voor het serveren van een uitgebreid buffet. Hierna keren we terug naar ons hotel.

 

2e dag: Woensdag

Na een zeer uitgebreid ontbijtbuffet rijden we een mooie route door de Belgische Voerstreek, waar de tijd bijna heeft stil gestaan. Vervolgens over ‘de Plank’ en door het Zuid-Limburgse landschap naar het toeristische Valkenburg voor de vrije lunchpauze. Hierna nog een mooie route naar de Apostelhoeve. Het hart van de Nederlandse wijnbouw klopt hier in het Mergelland en in het bijzonder op de Apostelhoeve, het oudste wijnbedrijf van ons land. Hier hebben we een rondleiding met  bezoek aan het pershuis, wijnkelders en aansluitend natuurlijk een proeverij in één de gezellige proeflokalen. Deze avond gaan we met z’n allen een zeer gezellige avond beleven, compleet met muziek, verzorgd door twee bekenden, het muzikale duo Take Two.

 

3e dag: Donderdag

Na een gezellige avond nemen we afscheid van ons hotel en rijden we binnendoor naar Hilvarenbeek. Aan de rand van het dorp staat Museum Dansant, gebouwd in art nouveau Tuschinski stijl. In dit unieke gebouw (in kerstsfeer) zijn twee musea gevestigd. Als u het Museum Dansant en het Museum Soet &  Vermaeck bezoekt waant u zich in het begin van 1900. Hier beleven we de kermis van 1920 met o.a. de kermisbioscoop, waarzegger, het Rad van Fortuin, Kop van Jut, ballengooien en een heuse schiettent. Na de koffie met wat lekkers is er uitleg door een 'Boniseur' in origineel kostuum. Aan het eind van dit leuke bezoek staat er hier een lunch voor u klaar (inbegrepen). Ook staan er nog een paar leuke kerststallen. Hierna rijden we door het mooie Brabantse land naar ons dineradres, waar we deze verwenreis in stijl en in traditie zullen afsluiten.

 

HOTEL INFO: We verblijven in het gezellige en vriendelijke NH hotel Maastricht, gelegen aan de rand van het centrum en waar alle kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet, telefoon, televisie en minibar. De maaltijden zijn goed verzorgd, met op de tweede avond een diner buffet en ’s morgens een uitgebreid ontbijtbuffet.

 

De prijs voor deze VERWENREIS: € 429,00 per persoon

Toeslag éénpersoonskamer: € 75,00

(omdat we graag alle alleenreizende op deze reis mee willen nemen, kan het zijn dat u een bank deelt)

REISPAPIEREN:          Een paspoort of identiteitskaart