• Dagexcursies voor
    50-plussers

    Info en opgave:
    Telefoon: 0111 - 412319
    E-mail: info@vanoeveren.nl

VERWENREIS

Vertrek:        DINSDAG 06 of 13 DECEMBER 2022

We organiseren speciaal voor u weer een gezellige en zeer verzorgde reis in december! Een reis waar we u als klant zoveel mogelijk verwennen met allerlei extraatjes, goed verzorgde maaltijden, excursies, maar vooral veel gezelligheid. We gaan naar de mooie Veluwe en verblijven middenin de bossen. Natuurlijk ook deze editie weer een leuk avondprogramma met muziek, hapjes, entertainment en veel gezelligheid.  Laat u zich ook weer lekker verwennen?

1e dag: Dinsdag

Nadat wij u thuis opgehaald hebben en met elkaar in onze touringcar zitten, rijden we naar ons koffieadres voor koffie met gebak. Aansluitend door het land van Maas en Waal naar Nijmegen, waar we een ontspannen rondvaart maken over de Waal. Onderweg kunt u onbeperkt genieten van een pannenkoekenbuffet. Na deze leuke rondvaart nog een interessante rondrit door een prachtig deel van Nederland. Aan het eind van de middag arriveren we in Nunspeet bij ons fijne hotel. Maar de dag is nog niet ten einde, want vanavond hebben wij natuurlijk voor u een leuke avond in petto, compleet met een hapje en een drankje.

2e dag: Woensdag

Na een uitgebreid ontbijtbuffet vertrekken we niet al te vroeg richting Deventer. Een stad met een rijke historie en een zeer bezienswaardig centrum. Met goed weer maken we een kleine wandeling met een gids door het oude stadscentrum en lunchen we gezamenlijk op de gezellige Brink. ’s Middags nog een prachtige route door de omgeving. Genieten van de natuur onderweg en van de uitleg. Deze avond gaan we traditiegetrouw, na het diner, met z’n allen een zeer gezellige avond beleven, compleet met muziek, een hapje en een drankje.

3e dag: Donderdag

Na een gezellige avond nemen we afscheid van ons hotel en rijden binnendoor naar het Hanzestadje Doesburg, waar we een bezoek brengen aan het mosterdmuseum. Hier zien we nog de oude molens en hoe ouderwetse boerenmosterd wordt gemaakt. Hierna een korte wandeling naar de Waag, waar een uitgebreide lunch op ons staat te wachten. In de loop van de middag is het alweer tijd om richting Zeeland te vertrekken, waar we deze verwenreis in stijl en in traditie zullen afsluiten.

HOTEL INFO:

We verblijven in hotel de Hoeve in Nunspeet. Het hotel is prachtig gelegen net buiten Nunspeet, in een bosrijk gebied. De kamers in het landelijke hotel zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, televisie en minibar. Tevens heeft het hotel de beschikking over een gezellige lounge en restaurant.

De maaltijden zijn goed verzorgd, met ’s avonds een diner en ’s morgens een uitgebreid ontbijtbuffet.

 

De prijs voor deze VERWENREIS: € 449,00 per persoon (alle maaltijden en programma onderdelen inbegrepen)

Toeslag éénpersoonskamer: € 79,00

(omdat we graag alle alleenreizenden op deze reis mee willen nemen, kan het zijn dat u in de bus een bank deelt)

 

BOEKEN

U kunt telefonisch inlichtingen vragen en/of boeken op werkdagen van 09.30 – 16.00 uur, rechtstreeks bij ons kantoor te Zierikzee, telefoon: 0111 – 414348.