Van Oeveren Reizen
 

Dagexcursies voor 50-plussers

30/04/2024 Beleef de mooiste tuinen van Appeltern

 

Dagtocht 30 april ‘Beleef de mooiste tuinen van Appeltern’

Tuinen in het voorjaar zijn een lust voor het oog. En waar kun je beter van alle tuingeuren en -kleuren genieten dan in de Tuinen van Appeltern. U geniet hier niet alleen van vele verschillende tuinen, maar u krijgt ook interessante informatie over tuinieren, tuinaanleg en tuintrends. Laat u heerlijk onderdompelen in een pure en natuurlijke omgeving van ruim 22 hectare.

We starten de ochtend weer met een koffie/thee/gebak onderweg. Vervolgens rijden we door naar Appeltern, gelegen in het land van Maas en Waal. Na een welkomstwoordje kunt u heerlijk op eigen tempo de tuinen bekijken, ook de lunch is op eigen gelegenheid. Einde van de middag rijden we weer richting huis en dineren we nog gezamenlijk onderweg.

 

Prijs per persoon: 85.00 per persoon, inclusief koffie/gebak, entree en diner.

 

Ophaalroute:

Terneuzen Busstation tunnel 06.55 uur, Vlissingen Brouwenaarstraat 07.25 uur, Oost-Souburg Oranjeplein 07.40 uur, Middelburg bushalte ZEP 07.45 uur, Goes Busstation 08.15 uur, Oude Tonge Busstation 06.30 uur, Zierikzee Busstation 07.00 uur, Renesse Transferium 07.20 uur, Haamstede Brandweer 07.30 uur.


Klik hier om deze dagtocht te reserveren


Terug naar het dagtochten overzicht