Van Oeveren Reizen
 

Dagexcursies voor 50-plussers

VERWENREIS 2023 (VOLGEBOEKT)

Vertrek reis 1:         DINSDAG 05 DECEMBER 2023   (VOLGEBOEKT)

Vertrek reis 2:         WOENDAG 13 DECEMBER 2023 (VOLGEBOEKT)

Ook dit jaar nodigen wij u uit voor een heerlijke en uitstekend georganiseerde reis in december! Een reis waarbij wij als uw gastheer er alles aan doen om u te verwennen met diverse extraatjes, uitstekende maaltijden, boeiende excursies en bovenal, een overvloed aan gezelligheid. Onze bestemming is ditmaal net over de grens, in het charmante Wesel bij onze oosterburen. We hebben een prachtig hotel voor u gereserveerd, direct aan de oevers van de Rijn. Natuurlijk ontbreekt ook dit jaar het gezellige avondprogramma niet. Verwacht avonden vol muziek, smakelijke hapjes, entertainment en een warme sfeer. Kortom, alles wat bijdraagt aan een onvergetelijke ervaring. Bent u er klaar voor om opnieuw in de watten gelegd te worden? Wij kijken er alvast naar uit om u te mogen verwelkomen!

 

1e dag:

Nadat wij u thuis hebben opgehaald en u comfortabel in onze touringcar heeft plaatsgenomen, vertrekken we naar ons eerste stoppunt: een sfeervolle locatie voor koffie en gebak. Hierna vervolgen we onze reis door het prachtige Brabantse landschap richting Groesbeek, gelegen in een heuvelachtig landschap. Hier sluit een gids zich bij ons aan, om ons mee te nemen op een verkenningstocht door de omgeving. Groesbeek speelde een centrale rol tijdens twee belangrijke operaties aan het Westfront tijdens de oorlog, namelijk Market Garden en Operatie Veritable. Dit creëert een boeiende mix van historie, cultuur en natuur gedurende onze rit. Na deze interessante ontdekkingstocht staat er een lichte lunch op het programma, gevolgd door de gelegenheid om op eigen tempo het intrigerende Vrijheidsmuseum te bezoeken. Tegen het einde van de middag bereiken we Wesel. Echter, de dag is nog niet voorbij, want we hebben een plezierige avond voor u in petto, compleet met smakelijke hapjes en verfrissende drankjes.

 

2e dag:

Na een uitgebreid ontbijtbuffet vertrekken we niet al te vroeg. Door een deel van het altijd bedrijvige Ruhrgebied rijden we naar Duisburg, waar we aan boord stappen voor een leuke en interessante rondvaart door de havens. Aan boord verwennen we u met koffie en gebak. Na ontscheping rijden we naar Düsseldorf. Vanaf de parkeerplaats wandelen we gezamenlijk naar de oude binnenstad. U heeft hier uitgebreid de tijd om te lunchen of de gezellige kerstmarkt te bezoeken, een van de leukste en gezelligste van Duitsland (bij slecht weer wijken we uit naar de overdekte kerstmarkt van Oberhausen). Eind van de middag keren we terug naar Wesel. Deze avond gaan we traditiegetrouw, na het diner, met z’n allen een zeer gezellige avond beleven, compleet met muziek, een hapje en een drankje.

 

3e dag:

Na een gezellige avond nemen we afscheid van ons hotel en rijden binnendoor naar het Brabantse Eersel. Ook hier staat er weer een lichte lunch voor u klaar. Dan een heerlijke rondrit met gids door het mooie Brabantse land en een stuk van de Kempen. Voor natuurliefhebbers een zeer geliefd gebied met eindeloos veel natuur, afgewisseld met authentieke en idyllische dorpen. Daarnaast ook de vele (sterke) verhalen over de smokkel. Na de rondrit drinken we gezamenlijk nog een kop koffie, waarna we doorrijden naar ons dineradres. Hier sluiten we deze verwenreis in stijl en in traditie af.

 

HOTEL INFO:

We verblijven in het gezellige, luxe en vriendelijke Welcome Hotel, gelegen aan de oever van de Rijn en waar alle kamers zijn voorzien van bad/douche, toilet en televisie. Ook de maaltijden zijn goed verzorgd.

 

De prijs voor deze VERWENREIS: € 549,00 per persoon (alle programmaonderdelen inbegrepen)

Toeslag eenpersoonskamer: € 95,00

(omdat we graag alle alleenreizenden op deze reis mee willen nemen, kan het zijn dat u in de bus een bank deelt)

REISPAPIEREN: Een paspoort of identiteitskaart

 

BOEKEN

U kunt telefonisch inlichtingen vragen en/of boeken op werkdagen van 09.30 – 16.00 uur, rechtstreeks bij ons kantoor te Zierikzee, telefoon: 0111 – 414348.Terug naar het dagtochten overzicht