• Dagexcursies voor
    50-plussers

    Info en opgave:
    Telefoon: 0111 - 412319
    E-mail: info@vanoeveren.nl

16/09/2019 LEZERSREIS LUXEMBURG

 

5-DAAGSE LEZERSREIS

 

Vertrekdatum:   MAANDAG 16 SEPTEMBER 2019

 

Voor deze ‘LEZERSREIS’ hebben wij dit jaar gekozen voor het mooie Luxemburg. Het gevarieerde, heuvelachtige land heeft alles in zich om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Vanuit het centraal gelegen Beaufort, gelegen in “Klein Zwitserland” en aan de rand van het Müllerthal, verkennen we het schitterende omliggende gebied. Ook ons zeer mooi gelegen en luxe hotel draagt bij tot het welslagen van deze reis. Kortom, een aanrader!

 

Dag 1: 

Nadat u thuis door de taxi bent opgehaald, wordt u naar de opstapplaats gebracht en rijden we naar Wavre voor de koffiepauze. Hierna door het prachtige landschap van Hoog-België en het pittoreske dal van de Ourthe naar Bastogne. Hier brengen we o.a. een bezoek aan het indrukwekkende oorlogs-  monument Mardasson en het bijbehorende museum. Hierna door naar ons luxe hotel in Beaufort voor diner en overnachting.

 

Dag 2: 

In de morgen een rit door de schitterende natuur in dit deel van het Groothertogdom. We zien o.a. het beroemde Müllerthal in Klein Zwitserland, het dal van de Enz Noire en de rotsformatie de Preekstoel. In de middag een bezoek aan Echternach.

 

Dag 3: 

Deze dag bezoeken we de hoofdstad Luxemburg. Onder leiding van onze gids(e) maken we een rondrit langs o.a. Stadhuis, Groothertogelijk Paleis, Bock, Place de la Constitution en een groot aantal gebouwen van diverse Europese instellingen.

 

Dag 4: 

Vandaag beginnen we met een prachtige route met zelfs enkele haarspeldbochten naar Grevenmacher. Hier maken we allereerst een leuke boottocht over de Moezel. Na de lunchpauze bezoeken we de wijnboerderij van Bernard Massard. U wordt rondgeleid door het bedrijf en uiteraard behoort ook een proeverij tot het programma.

 

Dag 5: 

Helaas verlaten we ons gezellige en gastvrije hotel. In de omgeving Luik bezoeken we “De route van het Vuur”. Langs Hasselt en Antwerpen keren we weer terug naar Nederland. Alvorens vol opgedane indrukken huiswaarts te keren, gebruiken we met elkaar een uitstekend verzorgd diner ter afsluiting van de reis.

 

HOTEL INFO: Op deze reis maken we gebruik van een prima hotel aan de rand van Beaufort. Het hotel beschikt over een gezellige lounge, relaxkamer, lift, een zwembad en een mooie tuin. De netjes ingerichte kamers zijn voorzien van bad en/of douche, toilet en televisie. Ook de inwendige mens wordt hier goed verzorgd met een uitgebreid ontbijtbuffet en een viergangendiner.

 

REISPAPIEREN:          Een paspoort of identiteitskaart       

 

VERZORGING:             Halfpension

 

REISSOM: € 645,00 per persoon, inclusief entreegelden.  (€ 50,00 ‘LEZERSKORTING’ is reeds in de prijs verwerkt)

Toeslag éénpersoonskamer: € 125,00

 

Voor inlichtingen en boekingen kunt u bellen naar: 0111-412319.