• Dagexcursies voor
    50-plussers

    Info en opgave:
    Telefoon: 0111 - 412319
    E-mail: info@vanoeveren.nl

VERWENREIS 2019

 

 

Vertrek reis 1:         DINSDAG 03 DECEMBER 2019     (volgeboekt)

EN

Vertrek reis 2:         DINSDAG 10 DECEMBER 2019

 

We hebben ook dit jaar weer een gezellige en zeer verzorgde reis in december! Een reis waar we u als klant zoveel mogelijk proberen te verwennen met allerlei extraatjes, goed verzorgde maaltijden, excursies, maar vooral veel gezelligheid. Ook dit jaar maken we er iets bijzonders van. We gaan naar het mooie Exloo in Drenthe, gelegen op de Hondsrug en een ideale basis voor leuke excursies in de omgeving. Natuurlijk ook deze editie weer een leuk avondprogramma met muziek, hapjes, entertainment en gezelligheid. Laat u zich ook weer lekker verwennen?

 

1e dag: Dinsdag

Nadat wij u thuis opgehaald hebben en met elkaar in onze touringcar zitten, rijden we rechtstreeks naar Alphen aan de Maas, waar we bij Tingieterij ’t Oude Ambacht ontvangen worden met koffie en gebak. Aansluitend een rondleiding door het bedrijf. De Tingieterij is beroemd om  een grote variëteit aan producten waaronder de schaal voor de landskampioen voetballen in de eredivisie, de "Johan Cruijff Trofee" en de beker van het Europees Kampioenschap voetbal. Na dit leuke bezoek rijden we een prachtige route door onder andere de Gelderse Vallei naar Scherpenzeel voor de lunch. Met een volle maag  rijden we waar mogelijk binnendoor naar ons hotel in Exloo. Maar de dag is nog niet ten einde, want vanavond hebben wij natuurlijk voor u een leuke avond in petto, compleet met een hapje en een drankje.

 

2e dag: Woensdag

Na een uitgebreid ontbijtbuffet vertrekken we niet al te vroeg richting Stadskanaal en gaan we een onvergetelijk ritje maken met stoom- of diesellocomotief door het mooie Groningse land. Onderweg wordt u getrakteerd op koffie en wat lekkers. Aansluitend rijden we nog een leuke route voor we weer aan tafel gaan voor een Drentse koffietafel in de ‘Woonboot van Nelis en Leentje’  in Emmererfscheidenveen. Een museum met allerlei spullen uit grootmoeders tijd waarbij Nelis na de rondleiding steevast de accordeon pakt en er samen met Lenie een geweldig mee-zingfeest van maakt. Deze avond gaan we traditiegetrouw, na het diner, met z’n allen een zeer gezellige avond beleven, compleet met muziek, een hapje en een drankje.

 

3e dag: Donderdag

Na een gezellige avond nemen we afscheid van ons hotel en rijden eerst een stukje over de snelweg richting Harderwijk. Hier stappen we aan boord op één van de schepen van rederij Randmeer voor een ontspannen rondvaart over het Veluwemeer, ontstaan na de inpoldering van het IJsselmeer en een uniek natuurgebied. Tijdens de tocht wordt er een schipperslunch geserveerd. Hierna rijden we via Utrecht naar ons dineradres, waar we deze verwenreis in stijl en in traditie zullen afsluiten.

 

HOTEL INFO:

We verblijven in hotel de Hunzebergen in Exloo, een goed en landelijk gelegen hotel in het hart van Drenthe en waar alle kamers zijn voorzien van bad/douche, toilet, telefoon, televisie en minibar. Tevens heeft het hotel de beschikking over een gezellige lounge, restaurant en wellnesscentrum compleet met sauna en zwembad. De maaltijden zijn goed verzorgd, met ’s avonds een driegangen diner en ’s morgens een uitgebreid ontbijtbuffet.

 

De prijs voor deze VERWENREIS: € 429,00 per persoon (alle maaltijden en programma onderdelen inbegrepen)

Toeslag éénpersoonskamer: € 79,00

(omdat we graag alle alleenreizende op deze reis mee willen nemen, kan het zijn dat u een bank deelt)